Читај ми

ОБНОВЉЕНА АПОТЕКА У СРЕМСКОЈ КАМЕНИЦИ

Члан Градског већа за здравство проф. др Александар Кираљ у присуству Председника Скупштине Града Новог Сада Александра Јовановића посетио је објекат Апотеке Нови Сад у Сремској Каменици, где су завршени радови на адаптaцији објекта. Радови су трајали две недеље и извршени су средствима из буџета Града Новог Сада, обухваћених Програмом инвестиционих активности Апотеке Нови Сад.

- Ми настављамо акцију обнављања апотека које су у надлежности Апотеке Нови Сад. Вредност ове инвестиције је 2 милиона динара, а до краја године планирамо да завршимо и Галенску апотеку у Ветернику, која представља и велики економски потенцијал - изјавио је члан Градског већа за здравство проф. др Александар Кираљ.

Председник Скупштине Града Новог Сада Александр Јовановић је истакао да је важно да услуге које пружа Град Нови Сад буду једнако доступне свим грађанима, и да без обзира на место становања сви имају исти третман и квалитет услуге.

Обнова објеката Апотеке Нови Сад започета је пре три године, са циљем да све градске и приградске апотеке исто изгледају и буду препознатљиве. За инвестиције у Апотеку Нови Сад из буџета Града Новог Сада ове године је издвојено 12 милиона динара.


Нови Сад, 6. фебруар 2012. године