Читај ми

НОВИ КОШАРКАШКИ ТЕРЕН НА АВИЈАТИЧАРСКОМ НАСЕЉУ

Градоначелник Новог Сада Игор Павличић и директорка дирекције за екстерне комуникације НИС Сања Лубардић симболично су отворили новоизграђени кошаркашки терен на Авијатичарском насељу.

- Када смо се договарали са представницима НИС-а у какав пројекат да реализујемо, имали смо у виду многобројне захтеве грађана да се и у њиховом делу града направи терен попут оног на кеју, који је најпопуларнији у Новом Саду. Има мало адекватних локација где може такво игралиште да се направи, а ово је једно од места које је и било предвиђено за такве намене. Драго ми је што и у овом насељу сада имамо игралиште изграђено по најмодернијим стандардима. Тим примером ћемо се руководити и у будуће када терене будемо градили у другим деловима града – нагласио је градоначелник Павличић и захвалио се НИС-у на доброј сарадњи и доприносу који пружају развоју града.

Захваљујући донацији НИС-а завршена је изградња још једног спортског терена у нашем граду, који се налази на углу улица Бошка Вребалова и Николе Миркова.

- Овај пројекат је део наше друштвено корпоративне одговорности која подразумева сарадњу ради развоја – истакла је Сања Лубардић.

Новоизграђени терен има специјалну мултифункционалну подлогу од 6 слојева, подигнута је ограда око терена, уређено је 60м² прилаза, а план је да се наредном периоду поставе видео надзор и рефлектори.


Нови Сад, 11. април 2012. године