Читај ми

ПРЕДСТАВЉАЊЕ ПРОЈЕКТА „Medical Home Care“

Понедељак, 24. јануар 2011. године
12.00 часова
Градска кућа, Сала већа
Трг слободе 1

Градоначелник Новог Сада Игор Павличић присуствоваће конференцији за новинаре на којој ће бити представљен пројекат „Мedical Home Care“ који реализује Град Нови Сад преко Градске управе за социјалну и дечију заштиту у сарадњи са партнером из Мађрске Ölelő Kéz Ápolási és Hospice Alapitvény (Фондација за кућну негу и хоспис "Руке у загрљају"). Циљ пројекта је унапређивање здравствених услуга и модела система стручне неге по узору на Мађарски модел, који је дао добре резултате.

Новинарима ће се обратити градоначелник Игор Павличић, помоћник директора Канцеларије за европске интеграције Санда Шимић, чланица Градског већа за социјалну и дечију заштиту проф. др Сања Стојановић, секретар Фондације 'Рука у Загрљају' др Фај Тамашне, одговорно лице за пројекат- Фондација "Рука у Загрљају" Немеш-Сабо Ерне и начелница Градске управе за социјалну и дечију заштиту-менаџер пројекта Вера Гркавац.
Након конференције у 13.00 часова, биће одржан Округли сто, у Малој сали Скупштине Града Новог Сада, на II спрату, у улици Жарка Зрењанина 2.

Нови Сад, 21. јануар 2011. године