Читај ми

ОБЕЛЕЖАВАЊЕ МЕЂУНАРОДНОГ ДАНА МЛАДИХ

Петак , 12. август 2011. године
13.00 часова
Трг слободе
Нови Сад

Члан Градског већа за спорт и омладину Александар Кравић присуствоваће обележавању Међународног дана младих на Тргу слободе на којем ће уз музику и перформансе бити представљен рад омладинских организација и група.
Поред уличне акције Канцеларија за младе ће обележити Међународни дан младих расписивањем Конкурса за доделу средстава путем дотација из буџета Града Новог Сада за реализацију пројеката из области политике за младе од значаја за Град Нови Сад. Средства ће бити додељена удружењима грађана из Новог Сада којa буду конкурисалa са најбољим пројектима из области образовања, запошљавања, здравља, културе, слободног времена, безбедности, активног укључивања младих у друштво, волонтерског рада, мобилности и информисања младих, заштите животне средине, као и социјалне политике према младима.
У оквиру обележавања Међународног дана младих предвиђен је и спортски маратон који ће се одвијати на Штранду 12. и 13. августа од 8 часова на ком ће бити представљена четири спорта, a биће одржано Првенство Војводине у одбојци на песку.

Нови Сад, 11. август 2011. године