Čitaj mi

ZAVRŠENA ZIMSKA LIGA FUDBALSKOG SAVEZA GRADA

Član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin prisustvovao je završnici ciklusa takmičenja u okviru Zimske lige Fudbalskog saveza grada Novog Sada, za mlađe kategorije i tom prilikom dodelio dodelio priznanja najboljim ekipama.

- Veoma mi je drago što se u okviru turnira već tri meseca takmiči oko 2000 dečaka i devojčica iz Novog Sada i okoline koji veliki trud, entuzijazam i slobodno vreme ulažu u sport. Oni zaslužuju da se takmiče u najboljim uslovima i koriste najbolje kapacitete  našeg  grada. Želim da se zahvalim Fudbalskom savezu Novog Sada na odličnoj organizaciji turnira i da istaknem da Grad prepoznaje značaj ovakvih takmičenja i da će nastaviti da ih podržava - izjavio je Ognjen Cvjetićanin.

Zimska liga Fudbalskog saveza grada Novog Sada počela je 3. decembra prošle godine, a utakmice u kojima su se takmičile 125 ekipe, održane su u salama JP SPC „Vojvodina“ i na Đačkom igralištu. Na turniru koji je trajao tri meseca, učestvovali su  igrači, rođeni u periodu od 2003. do 2009. godine, iz Novog Sada, Bačkog Jarka, Temerina, Čuruga, Bačke Palanke, Žablja, Titela, Đurđeva, Novih Banovaca,  Kisača, Šajkaša, Kovilja i Bačkog Petrovca.

Novi Sad, 25. februar 2018. godine