Čitaj mi

ŠAMPION U KIK BOKSU NA PRIJEMU U GRADSKOJ KUĆI

Član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin primio je kik boksera Nikolu Todorovića koji je osvojio WAKO PRO titulu na nedavno održanom takmičenju u Francuskoj. 

- Izuzetno mi je zadovolјstvo i čast što danas dočekujem velikog borca i šampiona Nikolu Todorovića i njegovog trenera Zorana Bačulova iz Kik boks kluba „Warrior Gym“ iz Veternika. Ovaj uspeh je pokazatelј da su naporan rad i trud uz talenat dobitna formula za ostvarenje vrhunskih sportskih rezultata. Grad Novi Sad je grad sporta i cilј nam je da mlade lјude koji predstavlјaju našu zemlјu na takmičenjima u inostranstvu podržimo na najbolјi mogući način - rekao je Ognjen Cvjetićanin i dodao da će Grad i dalјe nastaviti da ulaže u trofejne klubove i sportiste .

Kik bokser Nikola Todorović je rekao da mu osvajanje ove titule na prvenstvu u Francuskoj mnogo znači.

- Na osnovu mojih dosadašnjih rezultata ukazala mi se prilika da učestvujem u meču za titulu svetskog šampiona koja je izuzetno priznata. Uz dobru taktiku, izuzetnu pripremlјenost i dobar tim uspeo sam da savladam protivnika i da postignem ovaj rezultat. To predstavlјa još jedan korak više na lestvici moje dosadašnje karijere. Nastavlјam dalјe sa treninzima i pripremama za Svetsko prvenstvo koje će biti održano u Italiji krajem oktobra - rekao je Nikola Todorović.

Novi Sad, 14. jul 2021. godine