Čitaj mi

PRIVREMENA IZMENA REŽIMA SAOBRAĆAJA ZBOG IZGRADNjE SEMAFORA NA RASKRSNICI ULICA TEMERINSKE, BRANKA RADIČEVIĆA I JUG BOGDANA U NOVOM SADU

Od ponedeljka, 29. maja, zbog radova na izgradnji semafora i uređenju saobraćajnih površina na raskrsnici ulica Temerinske, Branka Radičevića i Jug Bogdana u Novom Sadu, biće zatvorene dve saobraćajne trake u Temerinskoj ulici u zoni raskrsnice sa Ulicom Jug Bogdana i saobraćaj će se preusmeravati na preostale dve saobraćajne trake. Takođe, biće potpuno obustavljen saobraćaj u delu Ulice Jug Bogdana, na prilazu raskrsnici, dok će ostatak Ulice Jug Bogdana, koja je inače jednosmerna ulica, u toku trajanja radova biti dvosmerna.

Pored postavljanja svetlosne signalizacije, projekat podrazumeva i potrebne radove na saobraćajnim površinama, elektroenergetskim instalacijama i obeležavanju saobraćajne signalizacije.

Naglašavamo da će se za vreme izvođenja radova saobraćaj preusmeravati fazno, uz ograničenje brzine na 30km/h, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Apeluje se na sve učesnike u saobraćaju da imaju strpljenja i razumevanja, te da posebnu pažnju obrate na saobraćajnu signalizaciju.

Novi Sad, 26. maj 2023. godine