Čitaj mi

PRIVREMENA IZMENA REŽIMA SAOBRAĆAJA NA LIMANU 1

Određena je privremena izmena režima saobraćaja u ulicama Dr Sime Miloševića i Dr Ilije Đuričića u Novom Sadu, zbog izvođenja radova na rekonstrukciji kanalizacione mreže.

Radovi će se izvoditi u pet faza, a prva faza podrazumeva zabranu odvijanja saobraćaja u Ulici dr Sime Miloševića, u delu od kućnog broja 5 do kružne raskrsnice sa Ulicom dr Ilije Đuričića. Druga faza uz izmenu režima u okviru prve faze podrazumeva i zabranu odvijanja saobraćaja u Ulici dr Ilije Đuričića, u delu od Ulice Veljka Petrovića do kružne raskrsnice sa Ulicom dr Sime Miloševića. Treća faza podrazumeva zabranu odvijanja saobraćaja u Ulici dr Ilije Đuričića, u delu od kružne raskrsnice sa Ulicom dr Sime Miloševića do Ulice Vladimira. Četvrta faza podrazumeva zabranu odvijanja saobraćaja u Ulici dr Sime Miloševića, u delu od kružne raskrsnice sa Ulicom dr Ilije Đuričića do Jiričekove ulice. Peta faza podrazumeva zabranu odvijanja saobraćaja u Ulici dr Sime Miloševića, u delu od kućnog broja 5 do Bulevara cara Lazara i ova faza bi se odvijala paralelno sa prethodnim fazama.

Privremena izmena režima saobraćaja važi od 19. jula do 19. oktobra 2023. godine. Za vreme izvođenja radova doći će do izmene trase autobuske linije broj 13 na sledeći način:
Smer ka Univerzitetu: Od turbo kružnog toka na Bulevaru cara Lazara autobusi saobraćaju desno u Fruškogorsku ulicu i dalje nastavljaju kretanje do okretnice na Štrandu. Koriste štajalište Fruškogorska – Narodnog fronta.
Smer od Univerziteta: Na izmenjenoj trasi autobusi koriste početno stajalište Štrand okretnica, zatim idu Fruškogorskom ulicom do raskrsnice sa Ulicom narodnog fronta i dalje nastavljaju redovnom trasom.

Novi Sad, 18. jul 2023. godine