Čitaj mi

PRIJEM ZA MLADE TALENTE NOVOG SADA

Gradonačelnik Igor Pavličić organizovao je svečani prijem za učenike osnovnih i srednjih škola iz Novog Sada koji su osvojili nagrade na republičkim takmičenjima i tom prilikom čestitao im na izuzetnom uspehu koji su ostvarili. Pored takmičara u znanju, među nagrađenima su i učenici muzičkih škola, kao i učenici koji su osvojili nagrade na sportskim takmičenjima.

- Postignuti rezultati na takmičenjima predstavljaju krunu napornog rada učenika, kao i njihovih mentora, koji su pokazali svoje znanje, talent i kreativnost. Organizacijom ovakvih prijema želimo da promovišemo prave vrednosti i pošaljemo poruku da vrednujemo one koji su trudom i zalaganjem postali najbolji u svojim sredinama, i tako doprinesemo stavranju lepšeg i pravednijeg društva. – istakao je gradonačelnik Pavličić i poželeo učenicima da naredne godine ostvare još bolje rezultate.

Druženju sa gradonačelnikom u Svečanim salonima na Petrovaradinskoj tvrđavi danas je prisustvovalo preko 500 nagrađivanih učenika, a obezbeđene su im i majice sa natpisom 'Ponos grada Novog Sada'. Na prijemu je upriličen i prigodan muzički program u okviru kojeg su nastupili učenici OŠ 'Žarko Zrenjanin' i hor gimnazije Jovan Jovanović Zmaj.

 

 

Novi Sad, 30. jun 2010. godine