Čitaj mi

OTVOREN SAJAM ZAPOŠLJAVANJA

Zamenik gradonačelnika Novog Sada mr Zoran Mandić svečano je otvorio Sajam zapošljavanja koji organizuje Grad Novi Sad u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje - Filijala Novi Sad.
 

-Grad Novi Sad i novosadska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje dugi niz godina rade na tome da, uprkos krizi koja je mnoge ljude ostavila bez posla, omoguće nezaposlenima da pronađu svoju šansu i stvore priliku za zaposlenje. Želeo bih da istaknem važnost ovakvih manifestacija i da se zahvalim svim poslodavcima, koji su prihvatili da na ovakav način pronađu pravi kadar za svoj posao. Siguran sam da ćete izabrati najbolje kandidate i da će oni opravdati vaše poverenje - rekao je tom prilikom zamenik gradonačelnika.
 

Nezaposleni će biti u prilici da od 10 do 16 časova u zapadnom holu JP SPC "Vojvodina" konkurišu za više od 200 slobodnih radnih mesta u metalskoj, komercijalnoj, trgovačkoj, elektro i ekonomskoj struci. Pored 25 poslodavaca, na sajmu će se predstaviti i Savez samostalnih sindikata Grada Novog Sada i opština-sekcija mladih, Međuopštinsko udruženje samostalnih zanatlija, Grad Novi Sad i dve privatne agencije za zapošljavanje. Posetioci će biti informisani o uslugama Nacionalne službe za zapošljavanje kroz neposrednu komunikaciju na štandu Filijale NSZ Novi Sad i putem informativnog materijala. Na tematskoj tribini biće predstavljene i aktivne mere za zapošljavanje lica sa invaliditetom.
 

Novi Sad, 8. decembar 2011. godine