Čitaj mi

OTVOREN 3. INTERNACIONALNI TURNIR U ODBOJCI MEMORIJAL ŽARKA PETROVIĆA

Član Gradskog veća za sport i omladinu Predrag Svilar otvorio je 3. Internacionalni turnir u odbojci - Memorijal Žarka Petrovića, koji se u organizaciji Odbojkaškog kluba "Vojvodina NS seme" održava od 5 - 7. oktobra u maloj sali JP SPC "Vojvodina".

- Veoma mi je drago što imamo priliku da prisustvujemo otvaranju turnira koji je posvećen jednom od najboljih odbojkaša sveta Žarku Petroviću, velikom sportisti i sugrađaninu, koji nas je nažalost prerano napustio – izjavio je Predrag Svilar i dodao - Naš grad je uvek bio prestonica srpske odbojke i zato će Uprava za sport i omladinu podsticati mlade ljude i decu da se bave odbojkom, podržavati novosadske klubove i raditi na stvaranju i poboljšanju uslova za kvalitetnije bavljenje sportom i uspešnije organizovanje sportskih manifestacija.

U šest utakmica na turniru će se takmičiti ekipe Vojvodina NS seme iz Novog Sada, Aris iz Soluna, Marek Union Ivkoni iz Dupnica i  Budvanska riviera iz Budve. Konačan plasman biće određen na osnovu ukupnog učinka i bodova.

Novi Sad, 5. oktobar 2012. godine