Čitaj mi

OTVOREN 10. FESTIVAL SPORTA NA NOVOSADSKOM SAJMU

Član Gradskog veća za sport i omladinu Predrag Svilar otvorio je Festival sporta "Gym Fest", koji se održava u okviru Međunarodnih jesenjih sajmova, od 2. do 6. oktobra, u hali 5 Novosadskog sajma. Festival organizuju Novosadski sajam i Fitnes klub Fantazi, uz podršku Grada Novog Sada.

-Festival sporta, koji se već deseti put održava na Novosadskom sajmu predstavlja priliku da se promovišu različiti sportovi, da se predstave novosadski klubovi, ali i da ukažemo na značaj sporta za zdravlje i uspostavljanje pravog sistema vrednosti, pre svega kod dece  - izjavio je Predrag Svilar i dodao da će Grad nastaviti da podržava Festival "Gym Fest".

U okviru programa svečanog otvaranja, dodeljene su diplome svim učesnicima i prijateljima Festivala, a član Gradskog veća za sport i omladinu Predrag Svilar je uručio priznanje Jovani Mušicki, najuspešnijoj takmičarki u fitnesu za decu.

Na Festivalu učestvuju najuspešniji novosadski sportski klubovi, koji će predstaviti različite sportske aktivnosti u vidu scenskih nastupa na bini, u svim uzrasnim kategorijama i u različitim disciplinama. Ove godine, pored velikog broja sportskih klubova na Festivalu učestvuje i preventivni centar Doma zdravlja "Novi Sad". Organizatori pozivaju sve sugrađane, a pre svega roditelje da posete ovu manifestaciju, koja će im pomoći da izaberu pravi sport za sebe i svoju decu.

Novi Sad, 2. oktobar 2013. godine