Čitaj mi

ODRŽAN SASTANAK POVODOM PREDSTOJEĆEG FINALNOG TURNIRA KUPA EVROPE U STONOM TENISU

U periodu od 5. do 9. maja, Novi Sad će biti domaćin Finalnog turnira Kupa Evrope u stonom tenisu za žene. Turnir organizuje Stonoteniski klub "Novi Sad", pod pokrovitelјstvom Grada Novog Sada, uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu.

Tim povodom, u Gradskoj kući, održan je sastanak Organizacionog odbora kojem su prisustvovali predstavnici gradske i pokrajinske vlasti, institucija i sportskih organizacija. Sastankom je presedavao član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin koji je izrazio zadovolјstvo što je Novi Sad, po prvi put domaćin finalnog evropskog turnira za klubove u stonom tenisu i što će događaj biti održan u SPC „Vojvodina“ čime će biti obeležen veliki jubilej, 40 godina postojanja Spensa koji je izgrađen za potrebe organizacije Svetskog prvenstva u stonom tenisu, 1981. godine.

Na Turniru će učestvovati 13 klubova iz devet država, među kojima je i srpski šampion STK „Novi Sad“. Za učesnike takmičenja organizovani su karantinski uslovi, a takmičenje će biti održano bez prisustva publike, u maloj sali SPC „Vojvodina“. Finalni meč, kao i utakmice koje će igrati STK „Novi Sad“ biće emitovani na RTV „Vojvodina“.

Novi Sad, 8. april 2021. godine