Čitaj mi

ODRŽAN NOVOGODIŠNјI PRIJEM ZA PREDSTAVNIKE MEDIJA

Na tradicionalnom novogodišnjem prijemu gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević poželeo je predstavnicima medija sve najbolјe u nastupajućoj godini i zahvalio im se na dobroj saradnji tokom 2018.

- Hvala vam što pratite aktivnosti gradske administracije i što ukazujete na važna pitanja. Mediji su korektivni faktor društva, oči i uši javnosti, a cilј je da građani budu dobro informisani. Trudili smo se da odgovorimo na vaša pitanja na najbolјi način, u skladu sa informacijama kojima raspolažemo. Nikada nije idealno, i treba da budemo partneri i da zajedničkim radom ispravlјamo sve ono što nije dobro. Naredne godine Novi Sad postaje Omladinska prestonica Evrope pa će biti mnogo zanimlјivih događaja i za novosadsku i za širu javnost – naglasio je gradonačelnik Miloš Vučević.

On je rekao da je 2018. godina bila uspešna za Novi Sad, ali i da uvek može biti bolјe.

- Kao važan događaj u godini na izmaku izdvojio bih puštanje u sabraćaj Žeželјevog mosta, jer je reč o velikoj investiciji, na čiju realizaciju se dugo čekalo. Međutim, to nas ne zadovolјava i već smo pokrenuli proces za idejno rešenje četvrtog mosta preko Dunava. Očekujem još bolјi razvoj situacije u 2019. još novih investicija, još bolјi budžet i veću podršku građanima. Za nas je najveći izazov rešavanje problema vezanih za JKP Stan, Apoteku, SPENS, ali siguran sam da ćemo uspeti da na njega adekvatno odgovorimo.  I u godini pred nama nastavlјamo kontinuirano i predano da radimo na tome da grad bude komunalno uređeniji, da ima bolјe puteve, bolјi javni prevoz i da se još više ulaže u decu i mlade – poručio je gradonačelnik Vučević.

Novi Sad, 28. decembar 2018. godine