Čitaj mi

OBILAZAК OSNOVNE ŠКOLE „VUК КARADŽIĆ“

Ponedeljak, 9. septembar 2019. godine

10.00 časova
OŠ „Vuk Кaradžić“
Ulica Radoja Domanovića br. 24

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obići će Osnovnu školu „Vuk Кaradžić“ u kojoj su okončani radovi na nadogradnji objekta čime je škola dobila 400 m2 dodatnog prostora, odnosno četiri učionice, dva toaleta i jednu prostoriju za nastavnike.

Pored toga u 2019. godini ta škola je učestvovala na javnom konkursu Pokrajinskog sekretarijata za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj, gde je dobila sredstva za sufinansiranje realizacije projekta ugradnje kotlova sa većim stepenom korisnog dejstva u javnim ustanovama - rekonstrukcija gasne toplovodne kotlarnice, a iz budžeta Grada Novog Sada su obezbeđena dodatna sredstva za sufinansiranje tog projekta.

Za ovu školu u 2019. godini predviđena su i sredstva iz budžeta Grada u iznosu od 2 348 000 dinara za održavanje kuhinje i trpezarije, za zamenu podne i zidne obloge, dotrajalih instalacija vodovoda i kanalizacije u kuhinji, stolariju i za molersko-farbarske radove.

U prizemlju objekta Osnovne škole "Vuk Кaradžić" adaptiran je prostor za decu predškolskog uzrasta, koji će biti na raspolaganju Predškolskoj ustanovi "Radosno detinjstvo". Za navedni prostor obezbeđena su sredstva za nabavku opreme u iznosu od 2 100 000 dinara.

Novi Sad, 6. septembar 2019. godine