Čitaj mi

OBAVEŠTENјE O RADOVIMA

 

Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad od ponedelјka, 27. jula 2020. godine, u okviru radova na izgradnji i rekonstrukciji vrelovodne mreže na Bulevaru oslobođenja i u Ulici Braće Ribnikar do Ulice Miše Dimitrijevića, počinje sa radovima na izgradnji vrelovoda na raskrsnici ulica Braće Ribnikar i Miše Dimitrijevića.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova.

U ovoj fazi radova deo Ulice Braće Ribnikar zatvara se za saobraćaj. Iz smera Futoške ulice, saobraćaj u Ulici Braće Ribnikar će biti zabranjen od Ulice Doža Đerđa do Ulice Danila Kiša, uz omogućeno skretanje u Ulicu Danila Kiša. Iz Ulice Danila Kiša, iz smera od Gogolјeve ulice, dozvolјeno je skretanje desno u Ulicu Braće Ribnikar. Iz smera Bulevara oslobođenja u Ulici Braće Ribnikar biće zabranjen saobraćaj od Ulice Danila Kiša do Ulice Miše Dimitrijevića i biće omogućeno skretanje u Ulicu Danila Kiša iz Ulice Braće Ribnikar i izlazak na Bulevar oslobođenja. U Ulici Danila Kiša iz smera Bulevara oslobođenja obavezno je skretanje „desno“ u Školsku ulicu, dok je iz Školske ulice obavezno skretanje „levo“ u Ulicu Danila Kiša prema Bulevaru oslobođenja.

 Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 10. avgusta 2020. godine.

Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad u ponedelјak, 27. jula 2020. godine, počinje sa radovima na rekonstrukciji vrelovoda u Ulici Bogoboja Atanackovića.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova.

U toku izvođenja radova biće zabranjen saobraćaj u Ulici Bogoboja Atanackovića, od Ulice Omladinskog pokreta do kraja slepog kraka Ulice Bogoboja Atanackovića, kao i u delu Ulice Pariske komune od broja 22 do broja 28 i od broja 46 do broja 48. U zoni radova će biti zabranjeno parkiranje vozila. Takođe, biće zabranjen biciklistički saobraćaj na Bulevaru kralјa Petra I od broja 44 do broja 48.
            
Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 14. septembra 2020. godine.