Čitaj mi

OBAVEŠTENјE O POČETKU RADOVA

Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad u ponedelјak, 21. septembra 2020. godine, počinje sa radovima na izgradnji vrelovodnog priklјučka za objekat u Ulici Jovana Hranilovića broj 35.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u delu Ulice Jovana Hranilovića.

U toku radova, zatvara se za saobraćaj deo Ulice Jovana Hranilovića naspram brojeva 33-35, odnosno u tom delu ulica postaje slepa iz oba smera.

Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 12. oktobra 2020. godine.

Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad u ponedelјak, 21. septembra 2020. godine, u okviru radova na rekonstrukciji i izgradnji vrelovoda na Bulevaru oslobođenja i u Ulici Braće Ribnikar počeće radove na vrelovodu u Ulici Braće Ribnikar ispred broja 29.
Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova.

Za vreme izvođenja radova zatvara se za saobraćaj deo Ulice Braće Ribnikar od Ulice Miše Dimitrijevića do Ulice Danila Kiša. U Ulici Braće Ribnikar iz smera Futoške ulice biće omogućeno skretanje desno u Ulicu Miše Dimitrijevića, a iz Ulice Miše Dimitrijevića određuje se skretanje levo u Ulicu Braće Ribnikar.            
             
Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 26. septembra 2020. godine.