Čitaj mi

PREDSTAVLJANJE PROJEKTA „Medical Home Care“

Ponedeljak, 24. januar 2011. godine
12.00 časova
Gradska kuća, Sala veća
Trg slobode 1

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić prisustvovaće konferenciji za novinare na kojoj će biti predstavljen projekat „Medical Home Care“ koji realizuje Grad Novi Sad preko Gradske uprave za socijalnu i dečiju zaštitu u saradnji sa partnerom iz Mađrske Ölelő Kéz Ápolási és Hospice Alapitvény (Fondacija za kućnu negu i hospis "Ruke u Zagrljaju"). Cilj projekta je unapređivanje zdravstvenih usluga i modela sistema stručne nege po uzoru na Mađarski model, koji je dao dobre rezultate.

Novinarima će se obratiti gradonačelnik Igor Pavličić, pomoćnik direktora Kancelarije za evropske integracije Sanda Šimić, članica Gradskog veća za socijalnu i dečiju zaštitu prof. dr Sanja Stojanović, sekretar Fondacije 'Ruka u Zagrljaju' dr Faj Tamašne, odgovorno lice za projekat- Fondacija "Ruka u Zagrljaju" Nemeš-Sabo Erne i načelnica Gradske uprave za socijalnu i dečiju zaštitu-menadžer projekta Vera Grkavac.
Nakon konferencije u 13.00 časova, biće održan Okrugli sto, u Maloj sali Skupštine Grada Novog Sada, na II spratu, u ulici Žarka Zrenjanina 2.

Novi Sad, 21. januar 2011. godine