Čitaj mi

MANIFESTACIJA „IN JE BITI CLEAN“ NA SPENSU

 

Član Gradskog veća za obrazovanje mr Vladimir Jelić svečano je otvorio manifestaciju "In je biti clean" koja je posvećena borbi protiv narkomanije, a u organizaciji Centra "Duga" iz Novog Sada.

-Zvanični podatak da u Novom Sadu ima 5.000 registrovanih zavisnika od narkotika alarmantan je sam po sebi, ali činjenica da je među njima sve veći broj učenika je zastrašujuća. Jedno od rešenja ovog društvenog problema je nuđenje alternative mladima, što je upravo i ideja akcije "In je biti clean", koju podržavam prvenstveno kao roditelј, a potom i kao predstavnik Grada- rekao je mr Vladimir Jelić i dodao da će Grad Novi Sad nastaviti sa podrškom svih projekata koji podstiču mlade da izaberu prave vrednosti u životu.

Projekat "In je biti clean" je promotivna kampanja organizovana kao niz aktivnosti i bazira se na promovisanju zdravih stilova života u borbi protiv narkomanije i alkoholizma. U okviru te manifestacije, tokom dana, u SPC "Vojvodina" biće organizovane radionice i predavanja iz oblasti starih zanata, sporta, muzike, plesa, umetnosti i volonterizma za sve zainteresovane.

Novi Sad, 4. decembar 2014. godine