Čitaj mi

GRADONAČELNIK POSETIO RUKOMETNI KLUB „VOJVODINA“

 

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i član Gradskog veća za sport i omladinu Predrag Svilar posetili su Rukometni klub „Vojvodina“ i tom prilikom obišli Sportski centar „Slana bara“ gde će ovog vikenda biti održan kvalifikacioni turnir za rukometnu Ligu šampiona. Pobednik takmičenja će se izboriti za plasman u grupnu fazu tog najelitnijeg evropskog takmičenja, a prve utakmice se igraju u subotu.

- Danas smo se odazvali na poziv rukovodstva RK „Vojvodina“ da zajedno obiđemo sportki centar „Slana bara“ i da se uverimo koliko je urađeno na obnovi hale od strane Grada i JP „Poslovni prostor“ da se predstojeći turnir za Ligu šampiona organizuje na najbolјi mogući način. Ceo grad je ponosan na RK „Vojvodina“, na naše državne prvake, čiji su rezultati proizvod rada jednog stabilnog kluba sa kvalitetnim rukovodstvom, stručnim timom i odličnim igračima. Novi Sad će biti dobar domaćin ovom takmičenju i pozivam Novosađane da dođu u što većem broju da bodre naše sportiste. U ovom sportskom centru je maksimalno i u najbolјe svrhe iskorišćen kapacitet objekta i zadovolјstvo je videti da velika investicija Grada daje rezultate i da se ostvruje njena namena -  rekao je gradonačelnik Vučević i dodao da će Grad nastaviti da pomaže i ostale klubove i pojedince iz drugih sportova, na koje su sugrađani zbog ostvarenih izvanrednih rezultata, posebno u proteklom periodu, veoma ponosni.

Predsednik RK „Vojvodina“ Milan Đukić zahvalio se gradonačelniku na podršci koju Grad pruža tom klubu i predstavio rezultate rada na renoviranju hale radi uspostavlјanja standarda za prestižna takmičenja u objektu JP „Poslovni prostor“ čiji je korisnik taj rukometni klub. Član Gradskog veća za sport i omladinu Predrag Svilar rekao je da je ovo odličan primer kako korisnici sportskih objekata mogu da doprinesu razvoju tih objekata, da ulažu i investiraju, a ne da budu samo puki korisnici prostora. 

Novi Sad, 30. avgust 2013. godine