Čitaj mi

GRADONAČELNIK POSETIO KOMPANIJU ''NINAMEDIA''

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišao je u sklopu redovnih poseta uspešnim privrednim subjektima u Novom Sadu, kompaniju ''Ninamedia'' koja odnedavno posluje na novoj adresi, u Futoškoj ulici, u zgradi koja je namenski građena radi unapređivanja i modernizacije njihove osnovne deltanosti. ''Ninamedia'' je kompanija koja već 17 godina uspešno posluje u Novom Sadu, uz kontinuiran razvoj, tako da trenutno zapošlјava oko 200 lјudi. Bavi se praćenjem medija, analizama medijskog sadržaja, prevodilačkim uslugama, medija monitoringom, arhiviranjem medijskog sadržaja, a od kraja 2007. godine istraživanjem tržišta i javnog mnjenja, implementiranjem novih softvera i metodologija u istraživačkim projektima.

- Uvek je interes Grada da pomogne sve one kompanije koje su ponikle iz Novog Sada i koje su vremenom, možda i, prerasle naš grad u smislu kapaciteta posla i broja klijenata. To je i bio jedan od klјučnih razloga zbog kojih smo pomogli ovu investiciju kao što pomažemo slična ulaganja, naravno uvek u skladu sa zakonom i javnim interesom. Raduje nas činjenica da su sposobni i uspešni lјudi iz Novog Sada stvorili velike kapacitete sa kojima idu u ovakve investicije. Ovaj objekat je procenjen na oko 3,5 miliona evra uloženih sredstava i kada vam neko kaže da će u Novom Sadu uložiti te pare, nemate pravo da ne pomognete i prosto, imate interes da podržite ovakvu investiciju. Ovde radi na desetine lјudi koji su zadovolјni, koji primaju plate, koji imaju najbolјe moguće ulove i koji plaćaju porez na imovinu i na zarade. Od toga posledično Grad prihoduje i tako se puni budžet. Ta ambijentalno ukloplјena investcija, pokazuje jedan kvalitetan odnos poslodavca prema zaposlenima koji pružaju široku lepezu usluga. Svi u Novom Sadu treba da budemo zadovolјni ovim poduhvatom, jer poenta razvoja našeg grada i države jeste da bude što više ovakvih ulaganja i da što više lјudi plasira kapital koji stvara novu vrednost. Čestitam investitoru i želim kompaniji jaku konkurenciju, jer samo takva poslovna klima daje najbolјe rezultate - rekao je gradonačelnik Miloš Vučević.

Osim konstantnog ulaganja u lјudske resurse, razvoj i primenu novih tehnologija, vlasnik kompanije Dragan Radić, istakao je i neophodnost ulaganja u infrastrukturu kao jedan od značajnih faktora kontinuiranog unapređenja poslovanja. 

-Novi poslovni centar „Ninamedije“ je osnova na kojoj se temelјi značajan deo razvojnih planova ove kompanije. Najmoderniji tehnički i tehnološki uslovi, osim što dodatno unapređuju kvalitet i efikasnost postojećih usluga „Ninamedije“, stvorili su uslove za formiranje NIMMA HUB-a, jedinstvenog poslovnog čvorišta u kome će se kroz saradnju sa partnerskim kompanijama regionalnom tržištu nuditi integrisani odgovor na sve prisutnije potrebe savremenog poslovanja. NIMMA HUB je projektovan kao inovativan i zaokružen pristup tržištu informacija i tržišnih komunikacija koji u fokus stavlјa specifične potrebe krajnjih korisnika, bez obzira na veličinu i industriju kojoj pripadaju. Zajedno sa uspešnim partnerskim kompanijama zatvaramo krug pružajući usluge koje se temelјe na dugogodišnjem iskustvu i rezultatima u oblastima medija, medija monitoringa, istraživanja tržišta, strateškog komuniciranja, poslovnog savetovanja, razvoja i implementacije logističkih rešenja - istakao je Dragan Radić.

Novi Sad, 13. avgust 2018. godine