Čitaj mi

EKO MANIFESTACIJA „NEKO TVOJ“ ODRŽANA NA PLATOU SPENS-a

Član Gradskog veća za komunalne poslove Zdravko Jelušić prisustvovao je otvaranju Eko manifestacije „Neko tvoj“ na platou SPENS-a na kojoj su upriličeni edukativni programi o ekologiji za decu kao i humanitarna akcija prikupljanja donacije za pet prihvatilišta za pse i mačke sa teritorije Novog Sada.

 

- Drago mi je da Novi Sad podržava manifestacije poput ove koja uz veliku posvećenost organizatora na jedinstven način promoviše prave vrednosti. Ovo je idealna prilika da dobrom sinergijom kreativnih osnovaca, predškolaca i društveno-odgovornih institucija osnažimo svest svih nas o značaju životne sredine, ali i o važnosti udomljavanja napuštenih pasa. Nadam se da će neko od naših sugrađana danas pružiti  ljubav napuštenim kucama iz azila i time svoj dom učiniti srećnijim i bogatijim. Grad Novi Sad svakako će nastaviti da podržava ovakve i slične manifestacije koje promovišu važne teme iz ekologije i podstiču svest ljudi o značaju zaštite životne sredine – rekao je Zdravko Jelušić.

 

Pored edukativnih programa o ekologiji i značaju udomljavanja napuštenih životinja, na manifestaciji je održana i humanitarna akcija prikupljanja donacija za pet prihvatilišta za pse i mačke sa teritorije Novog Sada, a Novosađani su još jednom pokazali solidarnost prema ljudima koji nesebično godinama zbrinjavaju napuštene životinje.

 

Novi Sad, 19. jun 2021. godine