Čitaj mi

BESPLATNIM TRENINZIMA DO BOLjEG ZDRAVSTVENOG STANjA I FIZIČKE KONDICIJE

Član Gradskog veća za sport i omladinu Aleksandar Kravić prisustvovao je promociji besplatnih treninga za žene, koje uz podršku Gradske uprave za zdravstvo organizuje Fitnes centar "Šipka".

- Ovo je novi projekat čiji je cilj pokretanje žena na zdrav život i održavanje fizičke kondicije. Ovom prilikom želim da pozovem zainteresovane sugrađanke da se pridruže akciji i iskoriste priliku da besplatno, pravilno i bezbedno vežbaju - izjavio je član Gradskog veća za sport i omladinu Aleksandar Kravić.

Sve žene sa teritorije Grada Novog Sada imaju pravo da se prijave na ovaj program. Potrebno je samo da dođu u Fitnes centar "Šipka" i ponesu fotokopiju lične karte. Vlasnica centra Biserka Šipka istakla je da akcija već daje dobre rezultate. Do sada je prijavljeno oko 200 žena, različite starosne dobi, a predviđeno je da u roku od godinu dana projekat obuhvati 1000 novosađanki.

Promociji su prisustvovali i predstavnici Pokrajnskog zavoda za sport koji u cilju bezbednog vežbanja i praćenja napretka, kontrolišu zdravstveno stanje i fizičku kondiciju žena.

Novi Sad, 26. april 2012. godine