Čitaj mi

BANKOMAT I ŠALTER BANKE ''POŠTANSKA ŠTEDIONICA'' U BEGEČU

Begeč je dobio prvi bankomat i prvo predstavništvo jedne banke, pa stanovnici tog mesta od sada mogu obaviti sve novčane transakcije na šalterima banke ''Poštanska štedionica'' u Ulici kralja Petra I br 1. Šalter salu posetili su pomoćnik gradonačelnika Novog Sada Dejan Mandić i direktor Regionalnog centra Novi Sad ''Poštanske štedionice'' Desimir Blašković.

Stanovnici Begeča do sada su zbog usluga banaka putovali i do 20 kilometara kako bi u Novom Sadu obavljali novčane transakcije, a šalteri ''Poštanske štedionice'' otvoreni su nakon njihovih molbi upućenih Gradu Novom Sadu.

Pomoćnik gradonačelnika Novog Sada Dejan Mandić rekao je da je glavni cilj gradske administracije ravnomeran razvoj prigradskih naselja i stvaranje jednakih uslova za one u urbanim zonama i udaljenijim novosadskim mestima.

Kako je naglasio prihvaćeni su zahtevi stanovnika Begeča za otvaranje Pedijatrijske službe i za otvaranje jednog šaltera banke i bankomata.

- Osmog marta otvorena je Služba pedijatrije, a u istom mesecu našli smo partnere u Poštanskoj štedionici, koja je otvorila dva šaltera i bankomat koji će raditi 24 sata. Do sada su uplate i isplate obavljane u pošti u tačno određeno vreme, a ovi šalteri radiće i subotom kada je pijačni dan u Begeču. Uslovi života stanovnika Begeča sada su podignuti na viši nivo – izjavio je Mandić.

Banka ''Poštanska štedionica'' će narednih dana nastaviti da širi organizacionu mrežu širom Vojvodine, pa najavljuju otvaranje ekspozitura u Sivcu, Kuli, Apatinu, Sečnju i Novom Kneževcu, a 30. marta biće otvoren još jedan samostalni šalter u Novom Sadu na Klisi u Temerinskoj ulici br. 159.

Novi Sad, 29. mart 2017. godine