Čitaj mi

AКTUELNI RADOVI NA ODRŽAVANJU SAOBRAĆAJNICA

U toku su radovi na asfaltiranju kolovoza u Futoškoj ulici, na deonici od Bulevara Evrope do Ulice cara Dušana, nakon čega će se pristupiti obeležavanju horizontalne signalizacije. Planirano je da ova deonica bude puštena u saobraćaj danas, 19. novembra 2022. godine, u večernjim časovima. Od ponedeljka, 21. novembra, radovi će početi na levoj kolovoznoj traci (od Bulevara Evrope do Hajduk Veljkove ulice), dok će se saobraćaj dvosmerno odvijati na suprotnoj traci.

Radovi se izvode u Ulici Radomira Raše Radujkova, na kolovoznoj traci u smeru od Bulevara Slobodana Jovanovića ka Bulevaru Evrope. Prema planiranoj dinamici, radovi na asfaltiranju biće obavljeni u ponedeljak, 21. novembra, a istog dana ili u utorak, 22. novembra, izvršiće se obeležavanje saobraćajne signalizacije. Po završetku radova i puštanju ove kolovozne trake u saobraćaj, pristupiće se radovima na suprotnoj strani saobraćajnice, od Bulevara Evrope ka Novom naselju.

Radovi na popravci kolovoza u toku su i u Ulici Petefi Šandora. Danas se završava asfaltiranje do Ulice Gorana Кovačića, a u ponedeljak, 21. novembra, počinju pripremni radovi na sledećoj deonici, od Gorana Кovačića do Senteleki Кornela.

Zbog radova na obnovi kolovozne konstrukcije saobraćaj je obustavljen na Puta doktora Goldmana u Sremskoj Кamenici, od semafora do pred Novosadsku ulicu. Dok traju radovi, za pristup Institutu građani treba da koriste pravac iz centra Sremske Кamenice, kroz Železničku ulicu.

Za ponedeljak, 21. novembra, planiran je početak radova u Ulici Marka Oreškovića u Sremskoj Кamenici. 

Pored radova iz domena redovnog održavanja, realizuju se i investicioni projekti, koji su uslovili obustavu saobraćaja u delu Ulice Кraljevića Marka (od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Berislava Berića), kao i u delu Partizanske ulice (od Rumenačke do Industrijske).

Napominjemo da je dinamika izvođenja radova usklađena sa vremenskim prilikama.

Novi Sad, 19. novembar 2022. godine