Читај ми

КУП ГРАДА НОВОГ САДА ЗА ВИКЕНД НА СПЕНСУ

Члан Градског већа за спорт и омладину Предраг Свилар свечано je отвориo турнир у малом фудбалу "2. куп града Новог Сада" који je организован у склопу прославе дана Новог Сада од 1. до 3. фебруара у Новом Саду. Учесници турнира у организацији Удружења за развој спорта и спортских активности “Куп града” из Новог Сада, су деца рођена 2001. године из градова побратима и градова са којима Нови Сад има изузетну сарадњу, а то екипе Марибора из Словеније, Печуја из Мађарске, Темишвара из Румуније, Борца из Бањалуке, Република српска, Осијека из Хрватске, Граца из Аустрије и Војводине из Новог Сада.

-Нови Сад је јуче прославио свој рођендан, а деца која учествују на овом турниру су наши драги гости. Надам да ће у Новом Саду провести пријатне и лепе тренутке и да ће се и наредних година одазивати нашем позиву да увеличају Дан Града - рекао је члан Градског већа за спорт и омладину Предраг Свилар.

Данас ће у склопу турнира бити одржана и ревијална утакмица у 19.00 часова између екипе гостију, представника градова које ће предводити бивши репрезентативци Хрватске Марко Бабић и Петар Крпан и БиХ Есад Мешановић и екипе домаћина – представника Града Новог Сада, које ће предводити бивши репрезентативци Југославије – Љубиша Дунђерски, Љубомир Воркапић, Саво Милошевић, Бата Мирковић, Михајло Пјановић, као и гости изненађења.

Нови Сад, 2. фебруар 2013. године