Читај ми

КОМПАНИЈА ИДЕА ДОНИРАЛА 200 000 ДИНАРА ДНЕВНОМ ЦЕНТРУ ЗА ДЕЦУ УЛИЦЕ У НОВОМ САДУ

Градоначелник Новог Сада Игор Павличић отвориo je Идеа супер продавницу у Новом Саду. Поводом отварања десете продавнице у нашем граду компанија Идеа je Дневном центру за децу улице у Новом Саду донирала 200.000 динара за набавку неопходних намирница и технике. Тим поводом градоначелник се захвалио на исказаној друштвеној одговорности и позвао и друге компаније да у складу са својим могућностима помогну онима којима је то најпотребније.

- Најпре желим да честитам компанији Идеа добре резултате пословања и отварање још једног продајног објекта у Новом Саду. Наш град је изузено повољна пословна средина и настојимо да обезбедимо што боље услове за улагање, јер је привредни развој неопходан како би се поправио животни стандард грађана – рекао је градоначелник Павличић.

Градоначелник Павличић и генерални директор компаније Идеа Александар Сератлић уручили су чек у износу од 200 000 динара представницима Дневног центра за децу улице у Новом Саду Анити Јакшић, која се захвалила Граду на великој подршци коју пружа Дневном центру, и рекла да ће донација компаније Идеа много значити деци, корисницима Дневног центра.

 

Нови Сад, 25. новембар 2011. године