Читај ми

ИЗМЕНА ТРАСЕ ЛИНИЈА БРОЈ 1, 3, 5, 5Н И 8

 

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве, 19. и 20. марта 2022. године  мењају се трасе аутобуских линија број 1, 3, 5, 5Н и 8 због извођења радова на објекту Српског народног позоришта.
ЛИНИЈА БРОЈ 1 (смер са Лимана)
Од раскрснице Булевар Михајла Пупина/Јеврејскa аутобуси скрећу лево у Јеврејску улицу, десно на Булевар ослобођења, десно на Булевар краља Петра I, лево у Кисачку улицу и даље настављају редовном трасом.
Аутобуси на линији број 1 у смеру са Клисе саобраћају редовном трасом.
ЛИНИЈА БРОЈ 3  (смер из Петроварадина)
Од раскрснице Булевар Михајла Пупина/Јеврејска аутобуси скрећу лево у Јеврејску улицу, десно на Булевар ослобођења, лево на Булевар краља Петра I и даље настављају редовном трасом.
Аутобуси на линији број 3 у смеру са Детелинаре саобраћају редовном трасом.
ЛИНИЈА БРОЈ 5  (смер са Авијатичарског насеља)
Од раскрснице Новосадског сајма/Булевар ослобођења аутобуси скрећу лево на Булевар ослобођења, десно на Булевар краља Петра I, десно у Кисачку улицу, лево у Темеринску улицу и даље настављају редовном трасом кретања.
Аутобуси на линији број 5 у смеру са Темеринског пута саобраћају редовном трасом.

ЛИНИЈА БРОЈ 5Н (смер са Ж.станице)
Од раскрснице Булевар ослобођења/Булевар краља Петра I аутобуси скрећу лево на Булевар краља Петра I, десно у Кисачку улицу, лево у Темеринску улицу и даље настављају редовном трасом кретања.
Аутобуси на линији број 5Н у смеру са Темеринског пута саобраћају редовном трасом.
ЛИНИЈА БРОЈ 8  (смер са Лимана)
Од раскрснице Булевар Михајла Пупина/Јеврејска аутобуси скрећу лево у Јеврејску улицу, десно на Булевар ослобођења, лево на Булевар краља Петра I и даље настављају редовном трасом.
Аутобуси на линији број 8 у смеру са Новог насеља саобраћају редовном трасом.

Привремена измена трасе линије број 74

Због радова на окретници на Поповици, од 7:00 часова 21. марта 2022. године привремено ће бити скраћена траса линије број 74 Нови Сад-Поповица.
Поласци из Новог Сада саобраћаће до раскрснице улица Фрушкогорски пут/Мајданска, одакле ће по реду вожње бити обављани и поласци за Нови Сад