Читај ми

ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА ЛОКАЛНОГ АКЦИОНОГ ПЛАНА ПОЛИТИКЕ ЗА МЛАДЕ

Члан Градског већа за спорт и омладину, Александар Кравић, присуствовао је свечаном потписивању Уговора о додели дотација за реализацију пројекта које организује Градска управа за спорт и омладину - Канцеларија за младе, у оквиру имплементације Локалног акционог плана политике за младе Града Новог Сада.


- Пристигли пројекти су доказ да су млади способни и да пуно тога могу, потребно је само да више обрате пажњу на то да се при предаји пројектне документације испуне сви услови како би она била валидна. Комисија је одабрала пројекте којима се остварују циљеви дефинисани Локалним акционим планом политике за младе Града Новог Сада у 2011. години, а већ половином новембра биће отворен конкурс за 2012. годину и потрудићемо се да имамо на располагању више средстава него ове године и да свих једанаест области Локалног акционог плана буду покривене. Овај конкурс је веома значајан јер смо по први пут добили информације о броју и врсти пројеката које су новосадске организације предложиле - изјавио је члан Градског већа за спорт и омладину, Александар Кравић.

На Јавном конкурсу учествовало је шездесет и седам удружења, односно организација, са осамдесет и осам предлога пројеката. За педесет и четири најуспешнија предлога пројекта, који ће својом реализацијом допринети имплементацији Локалног акционог плана политике за младе Града Новог Сада за 2011. годину из буџета Града Новог Сада издвојено је 11.349.994,00 динара.
Информације о резултатима конкурса као и остали документи значајни за овај Јавни конкурс могу се преузети са сајта Градске управе за спорт и омладину - Канцеларија за младе www.sio.novisad.rs


Нови Сад, 31. октобар 2011. године