Читај ми

ГРАД НОВИ САД ПОДРЖАВА АКЦИЈУ НИС-А ЗА ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ

Компанија НИС је омогућила попуст за пољопривреднике од пет динара по литру приликом куповине евро дизела на више од 330 бензинских станица које послују под брендом НИС Петрол и под брендом ГАЗПРОМ.

Сви пољопривредници који имају активну НИС-ову картицу за пољопривреднике, а њих је више од 60.000, односно физичка лица, предузетници или правна лица која имају активни статус регистрованог пољопривредног домаћинства или газдинства, могу да купују по сниженој цени дизел евро пет квалитета произведен у Рафинерији нафте Панчево.

НИС-ова картица се може активирати куповином на свим бензинским станицама уз једноставан и бесплатан поступак издавања. Све информације у вези са издавањем и коришћењем НИС картице за пољопривреднике се могу добити позивом на број информативног центра НИС-а 08 0000 8888.

Локална самоуправа Града Новог Сада, која је дугогодишњи партнер овој компанији са седиштем у Новом Саду, подржава овај подстицај и меру олакшавања куповине неопходног ресурса за рад пољопривредника у сусрет пролећној сетви. НИС као друштвено одговорна компанија својим активностима само потврђује да упоредо са улагањем у модернизацију, чиме се истиче као лидер на пољу квалитета, води рачуна и о заједници у којој послује.

Нови Сад, 2. април 2014. године