Читај ми

ДРУГИ КРУГ ПРИЈАВЕ ГРАЂАНА ЗА ПОДРШКУ НАБАВКЕ БИЦИКЛА

У петак, 20. августа 2021. године са почетком у 12.00 часова отвара се апликација за пријављивање грађана ради остваривања могућности  добијања субвенција за куповину новог бицикла. Пријављивање се завршава 23. августа 2021. године у 12.00 сати.

Апликацији се може приступити путем сајта Градске управе за животну средину – www.environovisad.rs или директно путем сајта www.vozibicikl.rs . Све детаље везане за учешће, грађани могу прочитати у Јавном позиву који је доступан на наведеним интернет адресама.

Посебно је наглашено да особе које се пријављују путем апликације у предвиђена поља пријавног формулара уписују податке из своје личне карте. Подаци из личне карте и пријавног формулара морају се подударати.

Физичка лица која путем апликације добију потврду пријаве са редним бројевима пријаве oд 1 до 1.100, у року за пријаву, потребно је да доставе фотокопију личне карте са адресом или очитану чиповану личну карту, на којима се недвосмислено види адреса пребивалишта, лично на адресу Антона Чехова 4 (Културна станица “Еђшег”), или слањем на адресу е-поште: info@vozibicikl.rs , ради прелиминарне провере испуњености услова Јавног позива.

Удружење „Новосадски еколошки центар“ ће у року од пет дана од дана истека рока за подношење пријава, на сајту Градске управе www.environovisad.rs и сајту www.vozibicikl.rs објавити ранг-листу свих лица која су се пријавила по Jавном позиву, према времену пријаве. Јавним позивом су предвиђене субвенције за бицикле првих 900 пријављених по ранг листи.

НАПОМЕНА: Физичка лица која су остварила право на подршку за набавку новог бицикла по претходном јавном позиву немају право поновног учешћа и у случају пријављивања биће уклоњена са коначне ранг листе.

Детаљније информације могу се добити путем телефона на бројеве 069 2021 300 и 069 2021 961, радним данима од 10 до 19 часова.

Нови Сад, 19. август 2021. године

Преузмите javni_poziv_udruzenja.docx (application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document 20 KB)