Читај ми

ДОДЕЛA ПАКЕТА ГРАЂЕВИНСКОГ МАТЕРИЈАЛА ИЗБЕГЛИЦАМА У ОКВИРУ РЕГИОНАЛНОГ СТАМБЕНОГ ПРОГРАМА

Комисија за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица доделом пакета грађевинског материјала избеглицама у оквиру Регионалног стамбеног програма, Потпројекат 4-грађевински материјал је на 34. седници одржаној дана 26. јуна 2018. године, донела Одлуку о решавању стамбених потреба избеглица доделом пакета грађевинског материјала за побољшање услова становања са листом корисника рангираних према реду првенства  на основу испуњености услова и броју освојених бодова.

Помоћ која се додељује је бесповратна и одобрава се у грађевинском материјалу неопходном за обезбеђивање основних услова становања у износу од 4.500 евра до 9.000 евра, у динарској противвредности, по породичном домаћинству, у складу са исказаним потребама за грађевинским материјалом.

Одлука  ће бити објављена дана 29. јуна 2018. године, на огласној табли Одсека за избеглице и миграције  Градске управе за социјалну и дечију заштиту Града Новог Сада, месних заједница Града Новог Сада, на интернет презентацији Града Новог Сада www.novisad.rs и Комесаријата за избеглице и миграције www.kirs.gov.rs и иста ће бити достављена путем поште на адресе подносилаца пријава.

 

                                                                                                            ПРЕДСЕДНИК КОМИСИЈЕ
                                                                                                                                 Милан Ђурић