Читај ми

ДОДЕЛА НОВОГОДИШЊИХ ПАКЕТИЋА УНИВЕРЕКСПОРТА ДЕЦИ У ПУ „РАДОСНО ДЕТИЊСТВО“

Члан Градског већа за здравство проф. др Александар Кираљ присуствовао је додели новогодишњих пакетића које је компанија Универекспорт поклонила деци из ПУ „Радосно детињство“. Предшколској установи Новог Сада у оквиру које послује 67 вртића на територији Града, поклоњено je 15 500 новогодишњих пакетића за малишане.


- Драго ми је да се хуманитарни пројекат компаније “Универекспорт” наставио и ове године. Једном од највећих донација у историји “Радосног детињства” показали су велику друштвену корпоративну одговорност и дали пример како је могуће успешно радити свој посао и истовремено бити друштвено одговоран. Најважније од свега је да су овим обрадовали свако дете из Предшколске установе поводом предстојећих празника - рекао је проф. др Александар Кираљ и захвалио се компанији „Универекспорт“ у име Града Новог Сада.

Новогодишњи пакетићи ће поред новосадских вртића стићи и у вртиће “Радосног детињства” у Ковиљу, Каћу, Будисави, Петроварадину, Сремским Карловцима, Сремској Каменици, Руменци, Футогу, Ветернику, Бегечу, као и свим осталим местима у оквиру којих послују вртићи Радосног детињства Града Новог Сада.

Нови Сад, 21. децембар 2011. године