Читај ми

ДЕЛЕГАЦИЈА ЈАРОСЛАВЉА ИЗ РУСИЈЕ У ГРАДСКОЈ КУЋИ

Члан Градског већа за образовање Радомир Дабетић је заједно са чланом Градског већа за спорт и омладину Предрагом Свиларом и шефом Кабинета градоначелника Новог Сада Александром Петровићем примио делегацију руског града Јарославља у Свечаној сали Градске куће.

- Изузетна нам је част и задовољство да данас примимо наше колеге и пријатеље из Русије који су у узвратној посети нашем граду и  који су дошли како бисмо разменили исуства у раду са децом предшколског узраста. Предшколска установа „Радосно детињство“ има квалитетан програм рада са свим узрасним групама и руске колеге ће моћи да виде нешто ново што се до сада код њих није примењивало, а ради се о специфичном начину физичког васпитања деце - рекао је Радомир Дабетић.

Заменица директора Департмента за образовање Града Јарославља Јелена Иванова Анатољјевна  се у име делегације захвалила градским челницима на пријему у Градској  кући и изразила велико задовољство због постигнуте сарадње коју је иницирало Удружење  ''Спасимо децу-спасићемо Србију'' захваљујући коме је остварено ово пријатељство.

Током боравка у нашем граду, представници Школе-вртићаа бр.115 из Јарославља потписаће Протокол о међусобној сарадњи са ПУ ''Радосно детињство'' с циљем да се унапреди сарадња у области образовања, културе и спорта.

Нови Сад, 7. новембар 2013. године