Читај ми

БРОНЗАНИ ОЛИМПИЈАЦ МИЛЕНКО СЕБИЋ У ГРАДСКОЈ КУЋИ

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић састао се у Градској кући са стрелцем Миленком Себићем, који је на играма у Токију освојио бронзану медаљу за Србију.

- И након пар недеља од завршетка Олимпијских игара у Токију, држи нас расположење због добрих резултата, односно због рекордног броја медаља које су наши репрезентативци освојили. Част ми је и привилегија да угостим Миленка Себића, освајача бронзане медаље у стрељашству малокалибарском пушком, као и Драгана Марковића директора најстаријег удружења грађана у Србији, односно ''Стрељачке дружине-Нови Сад 1790'' и спортског директора Стрељачког савеза Србије. Миленко је члан те стрељачке дружине, тренира и живи у Новом Саду, а има фантастичне резултате и на другим светским и европским такмичењима. Имамо добру сарадњу са Стрељачком дружином, много тога смо урадили, направили смо нови објекат на Сајмишту и сигуран сам да заједно можемо још много тога да остваримо. Честитам Миленку и свим људима из репрезентације на успеху који је понос нације – нагласио је Милош Вучевић.

Миленко Себић рекао је да је долазак у Нови Сад за њега уродио плодом и захвалио се Граду и ''Стрељачкој дружини-Нови Сад 1790'' на подршци.

- Част ми је што сам данас овде и захвалан сам што сам у овом граду имао услове да се лакше спремим за Олимпијске игре. Следеће велико такмичење је финале Светског купа које се одржава у Пољској и 12 најбољих стрелаца ће бити учесници тог турнира, а онда крећемо са припремама за Олимпијске игре у Паризу, за шта, сада стицајем околности, имамо мање времена, односно три године – изјавио је Миленко Себић.

Нови Сад, 16. септембар 2021. године