Читај ми

БАНКОМАТ И ШАЛТЕР БАНКЕ ''ПОШТАНСКА ШТЕДИОНИЦА'' У БЕГЕЧУ

Бегеч је добио први банкомат и прво представништво једне банке, па становници тог места од сада могу обавити све новчане трансакције на шалтерима банке ''Поштанска штедионица'' у Улици краља Петра I бр 1. Шалтер салу посетили су помоћник градоначелника Новог Сада Дејан Мандић и директор Регионалног центра Нови Сад ''Поштанске штедионице'' Десимир Блашковић.

Становници Бегеча до сада су због услуга банака путовали и до 20 километара како би у Новом Саду обављали новчане трансакције, а шалтери ''Поштанске штедионице'' отворени су након њихових молби упућених Граду Новом Саду.

Помоћник градоначелника Новог Сада Дејан Мандић рекао је да је главни циљ градске администрације равномеран развој приградских насеља и стварање једнаких услова за оне у урбаним зонама и удаљенијим новосадским местима.

Како је нагласио прихваћени су захтеви становника Бегеча за отварање Педијатријске службе и за отварање једног шалтера банке и банкомата.

- Осмог марта отворена је Служба педијатрије, а у истом месецу нашли смо партнере у Поштанској штедионици, која је отворила два шалтера и банкомат који ће радити 24 сата. До сада су уплате и исплате обављане у пошти у тачно одређено време, а ови шалтери радиће и суботом када је пијачни дан у Бегечу. Услови живота становника Бегеча сада су подигнути на виши ниво – изјавио је Мандић.

Банка ''Поштанска штедионица'' ће наредних дана наставити да шири организациону мрежу широм Војводине, па најављују отварање експозитура у Сивцу, Кули, Апатину, Сечњу и Новом Кнежевцу, а 30. марта биће отворен још један самостални шалтер у Новом Саду на Клиси у Темеринској улици бр. 159.

Нови Сад, 29. март 2017. године