Читај ми

500 ПЕНЗИОНЕРА О ТРОШКУ ГРАДА У БАЊАМА ВОЈВОДИНЕ

Члан Градског већа за социјалну заштиту и бригу о породици и деци Тихомир Николић испратио је пензионере који одлазе на седмодневни рехабилитациони опоравак у Бању Јунаковић - Апатин. Програм рехабилитационог опоравка у бањи реализује Црвени крст Новог Сада у сарадњи са Градском управом за социјалну и дечију заштиту која је обезбедила средства.

Пожелевши пензионерима срећан пут и угодан боравак на одмору у бањи, Тихомир Николић је рекао да Град Нови Сад води рачуна о свим својим суграђанима уз несебичну помоћ градске организације Црвеног крста.

-Из буџета Града преко Управе за социјалну и дечију заштиту, обезбеђена су средства у износу од осам милиона динара, која су намењена за одлазак 500 пензионера са територије Града Новог Сада на седмодневни рехабилитациони опоравак у бању и то пензионерима са њаjмањим примањима. Свим пензионерима је обезбеђен и превоз аутобусом од Новог Сада до бање, као и повратак – рекао је Тихомир Николић.

Поред Бање Јунаковић, пензионери са најнижим пензијама биће упућени и у Бању Русанда у Меленцима, као и у Бању Кањижa, до краја календарске године.

Нови Сад, 14. новембар 2019. године